Programma’s

Voor zakelijke en persoonlijke groei

Je hebt een krachtige propositie of een veelbelovend zakelijk idee. Het gaat goed. Maar hoe zet je nog een tandje bij? Hoe ga je om met groeistuipen? Hoe maak je nog meer impact? Met de juiste coaching werken we naar het volgende niveau en gaan we spelen om te winnen. Met heldere doelen én alle acties die nodig zijn om daar te komen. Waarna ik je effectief coach om dit stap voor stap uit te voeren.

1 Maand

“Voor de ondernemer die een directe correctie moet maken op de huidige strategieën, business en direct extra commerciële kansen wil benutten.”

 • Quick Scan
 • Korte en krachtige interventie
 • SitDown met een concreet business plan
 • 2-daagse business canvas sessie
 • Gegarandeerd financieel resultaat

12 weken

“Voor de ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf opnieuw uit moet vinden voor de huidige situatie of volgende fase.”

 • Intake & Sitdown
 • Quick Scan
 • Intensief interventie- en transformatie programma
 • 1x Business Table
 • 100% commitment op het resultaat

1 jaar

“Voor de ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf op een krachtig fundament bouwt. Je maakt onderdeel uit van het MauriceHoog community.”

 • Intake & Sitdown
 • Quick Scan
 • Coaching op persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei
 • 4x Business Table
 • 1x Masterclass
 • 1x Persoonlijk event
 • Leiderschapsreis
 • SLL Boek en naslagwerk
 • 100% commitment op het resultaat

Meld je aan voor een kennismaking

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een kennismaking.

Abonneer je op relevant nieuws, inzichten en kennis!

Ben jij een ondernemer of leider en klaar voor de volgende stap? Sluit je aan bij mijn online community!

Ontvang Waardevolle updates over:

 • Opdrachten
 • Updates van deelnemers van de Hoog Business Community
 • Motivatie en handvatten voor meer resultaat
 • Aankomende events
 • Ondernemerstips en kennis
 • Recente cases

Jelte Bakker - Sportivate BV

“Cut the bullshit”. Maurice is in staat om zeer effectief verhalen weg te snijden en snel te komen tot de kern. Confronterend maar heel werkbaar omdat er vanuit daar groeikeuzes gemaakt kunnen worden die leiden tot feitelijk resultaat. Liefdevol en onredelijk, een werkbare combinatie.”

Daniëlle van Dusschoten - Recroot

“Door Maurice ben ik niet alleen kritischer naar mijn bedrijf gaan kijken, maar vooral ook naar mezelf. Hij weet heel goed blinde vlekken op te speuren en opent daarbij deuren naar allerlei nieuwe mogelijkheden die ik zelf nog niet bedacht had. Heel waardevol voor de groei van ons bedrijf!”

Wouter Moonen - Seels

Maurice zorgt ervoor dat ik vanuit iedere situatie, positief of negatief, het maximale potentieel haal. Sinds de start met Maurice heb ik direct het maximale potentieel uit mijn bedrijf en mindset gehaald. Daarnaast leuk om te melden; de investering had ik er binnen 4 dagen uit!

RICHARD VAN DE BOSPOORT, FIZOR

Maurice draagt op allerlei manieren bij aan onze groei: met zijn ongebreidelde commitment, zijn effectieve coaching, met zijn waardevolle netwerk. Hij is een fantastische aanjager, zo’n personal trainer door wie je je vijftien keer opdrukt in plaats van tien keer.

Peter Hoorn, SHARP

Maurice combineert een geweldige kennis van de markt met een enorme gedrevenheid en bedrevenheid. Met de wil om te winnen. Daarmee heeft hij ook het key-accountteam aangestoken. Hij heeft echt een team van winnaars gecreëerd.

BOUDEWIJN GRAVELAND, THE BRANDING CLUB

Maurice heeft een enorm krachtig netwerk en hij schroomt niet dit in te zetten als hij denkt dat zijn contacten iets voor mij kunnen betekenen of andersom. Zo heb ik de afgelopen twee jaar dankzij hem een aantal zeer waardevolle contacten opgebouwd.

WOUTER STEENKIST, MAILCAMPAIGNS

We krijgen meer en meer de klanten die we wilden – grote merken komen nu spontaan op ons af. Dankzij Maurice is hiervoor de voedingsbodem gecreëerd, het vliegwiel is aangezwengeld. Wat ik vooral van hem geleerd heb, is om te denken in kansen in plaats van beperkingen.

BART VAN ZANTEN, SOLIDQ

Bij Maurice kom je niet te laat. Hij is altijd scherp en laat je nergens mee wegkomen. Ik zie dat als een belangrijke kracht: dat hij een omgeving creëert waarin je mee wil op zijn niveau. Op die manier helpt hij mij om meer uit mezelf te halen, én uit SolidQ.

ROBERT KUIJS, ECONOCOM

Maurice kan goed luisteren, zonder vooringenomenheid, en weet zin en onzin van elkaar te scheiden. Hij doorziet bovendien snel wat er nodig is om tot verbetering te komen. En dat pakt hij vervolgens gestructureerd en voortvarend aan.

Louis van Gaal, voetbalcoach

Geweldig om te zien dat Maurice zo’n ontwikkeling heeft doorgemaakt - van journalist tot coach. Maurice is betrouwbaar in zijn werk en betrouwbaar als persoon. Niet voor niets was hij destijds als enige journalist welkom op mijn bruiloft. Chapeau!

TOON GERBRANDS, Algemeen directeur PSV

Ik heb uitsluitend positieve ervaringen met Maurice Hoogendoorn tijdens mijn periode als directeur bij AZ in Alkmaar. Hij is mensgericht, oprecht, slim, empathisch, betrouwbaar, nieuwsgierig en professioneel. Allemaal eigenschappen die de basis vormen voor een succesvolle samenwerking.

RIK VAN DEN BOOG, CEO/Aandeelhouder VanRiet Group

Als opdrachtgever van Maurice, die ons MT-team naar een hoger niveau helpt, ben ik erg onder de indruk van zijn aanpak. Het valt op dat hij zichzelf blijft en mensen echt verder helpt in de persoonlijke ontwikkeling. Door zijn praktische aanpak, zie je dat het leidinggeven bij de deelnemers eenvoudiger wordt. Zowel individueel als in teamverband. De MT-leden krijgen duidelijkheid in hoe je iets aanpakt, je makkelijker de juiste beslissingen neemt en hoe je visibiliteit binnen en buiten de organisatie verbeterd wordt.

ROBERT REBERGEN, Co-owner e-Village

We maken 17 jaar in rij een autonome groei door. Maar de markt verandert en de behoefte bij klanten ook. We hebben Maurice de opdracht gegeven om de structuur van de sales afdeling aan te passen aan de nieuwe marktsituatie. Daarin ging hij voortvarend te werk. Hij lichtte het sales team door, analyseerde de werkprocessen, voerde een health check uit en bracht in beeld waar de mogelijkheden lagen om de prestaties verder te verbeteren. Op basis daarvan, en in overleg met het managementteam, voerde hij een aantal grote en kleine maatregelen succesvol door. Zijn directe wijze van communiceren heeft de juiste snaar geraakt binnen de organisatie. Met dito resultaat.