Eindejaarslunch

15-12-2021

Maurice Hoogendoorn

Hoe verbind je je strategie met actuele ontwikkelingen? Waar liggen businesskansen en hoe bouw je aan een krachtige waardepropositie om die kansen te grijpen? Inspirerende vragen die breed aan bod kwamen tijdens mijn eindejaarslunch met een aantal bevlogen zakenrelaties.

In de Executive Lounge van stadion Galgenwaard Utrecht nam Loyalis-partner Jerry Remmers ons mee in de (digitale) trends en market opportunities van 2022. We reflecteerden op het (bijna) afgelopen jaar: op wat er gecreëerd is, waar we impact hadden en waar we aan hebben bijgedragen. Een mooie opmaat naar het nieuwe jaar.

Daarin zetten de trends die we nu al zien verder door. De digitale versnelling voorop. Maar ook de toenemende urgentie van het oppakken van maatschappelijke vraagstukken, en de groeiende rol én impact van ondernemers hierin. Tegen deze achtergrond wordt wie je bent een steeds nadrukkelijker thema: wie ben jij, en wat kun je vanuit jouw positie bijdragen?

Zo ging de voedzame – en vooral lekkere – lunch gepaard met een flinke dosis mentale voeding. Het is een voorrecht om te werken met krachtige ondernemers in een sfeervolle omgeving en zo’n inspirerende spreker in ons midden te hebben.

 

Spreker Jerry Remmers                                           

Gerelateerd nieuws

Share This