Pitch Battle januari 2024

30-01-2024

Pitchen is pure kunst. Het vraagt om de juiste mix van inhoud en presentatie, timing en creativiteit. In slechts 60 seconden moet je het publiek voor je zien te winnen.

En dat is wat de 16 deelnemers van de Pitch Battle van MauriceHoog gisteren hebben gedaan in het Het Spoorwegmuseum. Van horeca-branding tot geodesie en van personal training tot het bestrijden van acne. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen die de revue zijn gepasseerd.

Maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is Ethan van Zwol van Sportivate met zijn pitch over fitaliteit – met de F van Fun.

Zijn aanpak was briljant in zijn eenvoud. Hij liet iedereen staan. Een simpele actie met groot effect: aandacht en concentratie van zijn publiek. Zijn boodschap over vitaliteit was niet alleen duidelijk, maar ook inspirerend. Proficiat!

De onafhankelijke vakjury, met Tristan van Heerdt, Marc Ernst en Robin Wanders, was lovend. Ethans start was memorabel, zijn energie aanstekelijk en zijn boodschap raak. Minder zitten, meer bewegen, óók op de werkvloer.

Ik wil alle kandidaten bedanken voor de inspirerende middag waar jullie energie en passie centraal stonden. Jullie hebben het gedaan! Bedankt ook Dorus Huiskes voor jouw begeleiding van de kandidaten.

Dankbaar voor de aanwezige toeschouwers en supporters voor een uitstekende sfeer deze middag.

De Pitch Battle is een extra toevoeging op de programma’s van MauriceHoog.

Gerelateerd nieuws

Share This